Mar 1, 2010

Bukan Hiatus Tapi Hibernation


Adoi, dah lama tak update. Oh tidak, aku bukan hiatus, cuma hibernation sahaja..huhu

Hibernation is a state of inactivity and metabolic depression in animals, characterized by lower body temperature, slower breathing, and lower metabolic rate. Hibernating animals conserve food, especially during winter when food is short, tapping energy reserves, body fat, at a slow rate.

Hahaha :D

Oklah, season Winter telah pun berlalu even hidup aku kini masih dingin lagi. Eh, lain macam je bunyi..hahaha. Kata² tersebut tiada kena mengena dengan gambar enchek FA diatas. Alasan utama gambar tersebut adalah kerana aku sangat meminati enchek FA dan aku sangat menyampah tidak gemar lagu "Cari Jodoh" nyanyian suatu kumpulan dari seberang. Bunyi sangat desperado okey, so sangat tidak cool. Noktah.

Blog sudah berwajah baru.  Aku sangat² suka hari riang ria hari raya. Tak sempat nak edit dan touch-up, cukuplah sekadar yang patut di dahulukan. Oh, tahniah kepada Nurul Azriyanti & Intan Azmira sebab dah jadi hot momma!

6 comments:

jeffry azizi jaafar said...

sila kirim slm kt mel.ckp ada jejaka kacak kt tanjung piandang tu!

haha.

syada said...

eh,mane ko tau ade jejaka kacak kt situ? jgn ckp sedara ko plak..huhu :p

[b][y][t][i][e] said...

wow..cantik wajah baru nih..
ajar la..hee

mizz feeqa said...

hohoho..dh kembali ek...heheh

syada said...

bytie: hehe, TQ beb..ala, syada amek kt tenet jelah bytie..malas la nak maen coding² ni lagi..huhu

http://btemplates.com/

feeqa: haha..mesti u rindu ai kan dear?? ^_^

[b][y][t][i][e] said...

oic..hehe..ok..thanx 4 da link.. :)