May 31, 2009

A Wedding + Reunion

Baru pulang dari kenduri kahwin seorang rakan masa di Bangi dulu. Selain meriah sebab kenduri kahwin, meriah juga sebab dah macam reunion pula..hehe. Ramai juga kenalan semasa sama-sama menuntut di kolej yang hadir. Antaranya Haizum, Cathy, Adeq, Zata, Seha, Maizah dan Lina Liyana. Maisarah hadir sedikit lewat, masa pengantin sedang bersanding, jadi tiada la dalam gambar (Mai,lain kali datang awal sikit ye..hoho :p)

Aku bersama pengantin :)

Pasangan mempelai. Maaf, aku tak tau la nama pengantin lelaki..huhu :(

Nurul masa bersanding nih asyik buat lawak je, tergelak-gelak kami tengok. But, that's Nurul, memang tak berubah, gitulah gayanya, selamba je dia..hehehe :)

Cathy terpilih menjadi flower girl pengapit. Ambil berkot kot? muahahaha :p
p/s: Tahun lepas Huda, tahun ni Nurul, so tahun depan elok sangat la giliran kau pula Cat..hehehe :p



Hahahha, budak kecil nih kelakar gila,okey. Sedang aku sibuk tangkap gambar untuk Lina Liyana, dia dok pegang-pegang camera aku yang digantung di tangan. Aku tak marah pun sebab budak-budak, lagipun comel apa budak yang jakun seperti tak pernah melihat digital camera ni..hehe. So aku tangkap la gambar dia. Bila aku cakap nak tangkap gambar dia, terus tersengih cam kerang busuk. Agaknya memang suka bergambar kot?

Suka gila tengok pelamin dia. English style rasanya. Kerusi dia besar sey, membuatkan pengantin tampak lebih kecil, harus di guna pakai idea ini semasa persandingan aku kelak..muahahahaha :D

Gambar beramai-ramai bersama pengantin sebagai kenangan :)
p/s: Maaf gambar kurang jelas, marah Fika adik Maizah yang jadi photografer..muahahahaha :p

3 comments:

C-Ha Nasiha said...

wei2!
cpat ajer ko update wedding nurul kn..
wat pgthuan ko nama hubby nurul, zamani atau dikenali sbg abeng..
ahaha.. :D

aku x transfer kn lg pix dlm kamera ke lappy aku..
ahaks!
mlas..

fq said...

besnye bl tngk org len kawen.....
bl la nk smpy turn fq meniti hr bhgia agknye ni....

syada said...

cha: cha,haruslah pantas bergerak kan..ni kan aku, si sila internet..muahahahaha

fq: isk,umur muda lagi tuh,bawak2 bersabau..enjoy dulu,hehehe.. tp kalau dah sampai seru jgn lupa ajak saya yea? anyway,mekacey sudi singgah blog saya.. :)