May 22, 2009

Jom Jumpa Hafiz AF7


Jom jumpa juara kita semua, Hafiz AF7 kat Shah Alam Sabtu nih. Aku teringin nak pergi, tapi takda teman la pulak kan. Nak bawak mak tapi takut dia tak suka suasana riuh sebegitu. Tengok la macam mana, tapi niat di hati memang nak pergi. Siapa nak temankan aku? Jom!

Jelajah 11 Radio ERA di:
Bulatan Bazarena, tempat letak kereta Stadium Shah Alam,
23 Mei 2009
12 tengahari - 10 malam

Foto dari FB Chedd.
Aku suka gila gambar ni, tak tau la kenapa. Sila fokus kepada Hafiz sahaja ya..huhu

4 comments:

Lily.Lulu said...

memang kiut la gambar tu
akak pun suka tengok
:D

nopx brightside said...

x tgk pun AF7 ni,last tgk time mawi je..best ke Hafiz ni?hehe..tp nape dia comel sgt?huhu..

kisahremaja.com said...

bakat yang ade pada hafiz nei memang istimewa....

hazman aka species1980 said...

hmmm....arap2x si hafiz nie dapat la berkembang kariernya dalam musim kegawatan ekonomi nie...