Mar 23, 2009

Dato' Siti Jadi Mekap Artis?


Ha,korang cam tak sape dalam gambar tuh? Yang cantik berseri-seri tuh Intan, kami sama-sama 1 kolej kat Bangi dulu. Tapi persoalannya sekarang, yang tukang mekap kan tuh..? Ha,siapa yer..Macam ku kenal saja gaya tudung itu,kan?


Ha, jangan tak percaya Dato' Siti Nurhaliza (dan suaminya) datang wedding Intan dengan senior kitorang kat Bangi gak, si Salman masa persandingan sebelah pihak lelaki kat Kelab Golf Subang Jaya. Tarikh? Aku pun tak tau la. Aku pun grab dari FB pengapit perempuan, si Maisarah..


Dasat kan? Dato' Siti attend wedding tuh. Menurut fakta yang masih belum sahih, mungkin Dato' Siti atau Dato' K tuh kenalan kepada keluarga lelaki yang kalau tak silap aku dasat juga pendapatan tahunannya..huhu.


Apapun aku ucapkan selamat pengantin baru dan semoga berbahagia hingga ke anak cucu la buat kedua-dua mempelai. Well, aku pun bukan rapat sangat dengan pengantin masa belajar kat Bangi dulu, gitu-gitu aja. Tapi benda baik, eloklah kita doakan, tak gitu?

p/s: more pic's? here, but make sure korang ada FB la yer..

4 comments:

[b][y][t][i][e] said...

erk..cm kenal je intan ni..leh tlg ingtkn x??huhu..perghh!!syokknyee dato' ct make up kan..

mizz feeqa said...

OMG!!!!!...gler la...dh kwin...dh drikan masjd..dasyat nyer..gler la...semoge slamt ke ank cucu...fuhh..finlly..hehehe...

[b][y][t][i][e] said...

oh oh..dh ingt dh..wah..cptnyee die kawin..hehe

C-Ha Nasiha said...

intan da kawin..
x jmput kita kn??
huhu~
xperla..
kite pun xbper rapat sgt ngan dia kn..
huhu~
btw, wish her semoga berbahagia hingga ke anak cucu..
cantik shangat tgk die!
ehehe..