Mar 25, 2009

I Want Nobody But You



Terus terang, dikala ramai anak gadis Malaysia tengah demam drama-drama Korea, aku tidak terpengaruh sangat. Entah la kenapa. Ada juga yang aku layan, tapi gitu-gitu jelah. Tapi aku suka layan lagu-lagu Korea, K-Pop katanya. Itupun sejak kawan aku bagi ringtone 'Never Say Goodbye', aku terus jatuh cinta dengan irama yang agak-agak catchy tuh. Sebelum nih ada juga dengar lagu miraie,eh silap tuh lagu Jepun lar..huhuhu. Maksud aku lagu Kiss - Because I'm A Girl. Serius, video klip dia sangat remuk hati woo..

Tapi ada sekali tuh aku layan Music Bank kat KBS ch 303 Astro, dan aku tengok ada 1 girls group nih perform, sangat best oh..So meh aku nak kongsi keBESTan lagu dan rentak tari lagu nih. Korang jangan pandang rendah, orang putih pun layan tau lagu nih. Kalau tak silap aku, dorang ada buat competition kot, suruh orang submit video dance pasal lagu nih dan hasilnya sangat memberangsangkan woo..Tak percaya? Kau boleh Google sendiri kat YouTube. Malas? Dah agak dah. Kat bawah ada link, tengok sendiri. Sapa nak lagu nih, email je aku, nanti aku passing..Pastu kita menari sama-sama bila dah expert, ok?huhu

Wonder Girls
Nobody English version
Nobody Dance
An American Dancing The Nobody Dance

3 comments:

mizz feeqa said...

wonder gurl...kte tau..diorng pnh dtg kt music station kt japan..lawa2 la diorng..lgu nobody bt u..time korus dier sdp gler...menari pn ikt rentak..cayalah...i like!!!!

fishballisme said...

oh! saya pun sedang kemaruk dgn WG. Ini semer gara-gara rakan im saya menghasot saya.

Skang, saya sedang mempengaruhi rakan-rakan yang lain..:P

Anonymous said...

Good brief and this post helped me alot in my college assignement. Thanks you as your information.