Mar 21, 2009

Kejor Yong Kejor


Korang kenal dengan Adele? Aku kenal pun sebab Grammy Awards arituh. Sekarang nih aku memang tangkap leleh dengan single dia yang famous iaitu Chasing Pavement. Well, semua lagu dia aku dah download (terima kasih Ares) dan semua aku dah dengar tapi still,aku suka layan Chasing Pavement banyak kali. dah jemu nanti baru try lenjan lagu lain kot..huhu

Dan serius, aku suka tengok video klip dia. Pada aku sesuatu yang baru la. Tapi rasanya Adele nih masih belum di kenali ramai lagi kot kat Malaysia nih sebab jarang aku dengar lagu dia di corong-corong radio. Well, mungkin sebab aku pun dah tak dengar Fly.fm, so tak tau la lagu-lagu Barat yang tengah top sekarang.

Ha, selain tuh aku tengah layan Thingking of You oleh Katy Perry gak. Lain sangat dari 2 single dia yang pertama iaitu I Kissed A Girl dan Hot And Cold. Layan, Zaazss...


p/s: Adele nih muda lagi sey..tapi bakat dasat nok..huhu

4 comments:

jeffry azizi jaafar said...

aku suka lagi mawi....hahaha!

mizz feeqa said...

um..since when u into jazz beb..um..lyrics dier cam tau jew...um..de kene mgena kn....huhu..org lg ske duffy kot tuk menang...lgpn ok lah...bbest gak lgu..huhuh

Anonymous said...

yup...
suara adele mmg best...
tp sy sk chasing pavement itu...
add la die kat myspace..
bule dgr lagu die yg len...

Anonymous said...

mmg...lagu adele kt malaysia mmg x ummph lagi..
tp kat singapore dh kluar since thn lepas...
awk pegey laman web nih..
www.987fm.sg
tu radio singapore...
bkn nk up2 kan ngra luar..
tp beza ngn fly fm n hits or others station kt cini...
sy layan fly n 987fm aka perfect 10...