Sep 8, 2009

Ukhwah 10 tahun (1999-2009)

Auto-publish entry :)


Seperti menjadi rutin dan acara tahunan pula Iftar Gen7 maresmaG ni. Kalau tak silap aku, sudah 3 kali Hartz Chicken Buffet ni menjadi saksi pertemuan kami yang semua yang dah lama tak jumpa ni. Dan tahun ni menjadi sejarah bila sambutan "peserta" amatlah menggalakan, hampir 45 orang kalau nak dibandingkan dengan Reunion@KLCC tahun lepas. Harap tahun depan lebih ramai yang dapat join,ok kawan-kawan?

Wajah-wajah gumbira dapat berjumpa setelah hampir 7 tahun terpisah

Gossip Girls~ :p

Ni peserta yang datang dari jauh, Chech Republik kau..huhu. No la, kebetulan Mutia cuti panjang sampai raya ni, dapat la join. She's doing medic, ada lagi 3 tahun nak habis & still kurus macam dulu.. :)

Wajah kekenyangan + happy tahap cipan

* a must upload picture..hahaha :p

Rata-rata para wanita mengatakan boys paling banyak berubah, especially tang perut..hahaha~

My long lost roomate, Fatiem (purple)

Lagi wajah gembira :)

Penuh & riuh restaurent tu kami buat, meja kami la paling panjang sekali, dah rasa macam dok kat Dewan Selera maktab je..huhu.Bila makan aiskrim, teringan aiskrim kancil yang hanya dapat dimakan seminggu sekali pada hari Jumaat :)

Paling kelakar & syahdu bila nak balik, masing2 dok bersalam-salaman, tapi tak berganjak gak dari depan restaurent, sikit-sikit menapak sampai depan lift, seolah-olah tak nak berpisah..huhu -__-"

Harap tahun depan lebih ramai & meriah, mari mulakan misi mencari roomate masing-masing.. :)

2 comments:

jeffry azizi jaafar said...

arghh tensennya aku tgk gmbo2 nih suma!!

xpa taun depan aku MESTI pegi gak,tak kira apa pun..hahaha..

C-Ha Nasiha said...

posto! posto! jemput amik kad raya syad! :)