Aug 12, 2009

Outstation


Akhirnya, yang ditunggu telah tiba! Bagai pucuk dicita ulam mendatang, aku memang teringin sangat pergi outstation dan juga nak sangat tengok macam mana la rupanya proses interview, dan impian aku termakbul, both at the same time!

Before ni memang bos aku ada buat interview kat Kedah, Kuantan dan Sungai Besi tapi aku tak dapat ikut atas sebab-sebab bajet..hahaha. Yelah, student practical mana ada bajet untuk naik airplane dan hotel kan.. Ni kira rezeki aku sebab both of my second bos ada kursus dan hal lain. Tak kira la nak kata aku substitute ke apa, yang penting aku happy, ko apa kisah? harharhar :D

Even pergi Melaka dan Bandar Penawar je, aku tak kisah. Eh, Melaka memang aku tak kisah, tapi Bandar Penawar tu aku kisah sebab aku belum sampai sana lagi. Sumpah aku siap tengok peta lagi untuk tahu celah mana la Bandar Penawar tuh..hohoho~

Ok la, aku undur diri dulu yea (ayat cam haram je..hahaha), nak siapkan beg baju dan apa yang patut. Amigos!

2 comments:

MAI said...

how was ur outstation syada?

Eireen Camelia said...

hoh! prektikal? eeeeii jelesnye diri iniii!! wahh nak kejeeee!