Jul 19, 2009

Tolong Explain Kat Aku, Please


Aku sebenarnya pelik yang amat sangat nih. Aku tak tau la kenapa orang asyik cakap aku macam Ustazah Siti Nur Bahyah or related to her. Selama aku hidup nih, adalah dekat 3,4 orang yang cakap aku cenggitu. Manusia pertama yang cakap aku cenggitu ialah Ustazah masa aku belajar diploma kat Bangi dulu, dia cakap lepas aku buat presentation yang bertajuk "Alam Kubur". Entah la tang mana yang dia nampak macam USNB tuh.

Pastu kalau tak silap aku masa aku sambung degree kat Melaka, ada gak orang cakap aku cenggitu. La ni, kat tempat aku praktikal pulak yang cakap aku cenggitu. Adus, aku pelik bin ajaib la sebab aku seriusly tak nampak langsung persamaan aku dengan USNB tuh. Macam langit dengan bumi,kot?

So aku harap, sesiapa yang kenal aku in person, sila la explain kat aku tang mana yang aku ada persamaan dengan USNB tuh, nak tau gak. Sebab kalau sorang je yang cakap, aku boley anggap orang tuh tersilap pandang ke ape ke kan..tapi nih dah 3,4 orang yang cakap cenggitu, so mingkin ada benarnya. Atau ini satu petunjuk dari DIA?? huhu :p

5 comments:

C-Ha Nasiha said...

ntah la beb..
aku pun xtau plak ko der persamaan ngan ustazah nor bahyah tuh..
hmm.. :P

[b][y][t][i][e] said...

emm....
xperasan lak selama ni same..
tp bile tgk pic.....
ade la sket2..
aaah laa..
mmg ade sket2..

mizz feeqa said...

ok..wanna knw y??..first at all..u really2 gud in giving an advice...personally..its help me a...lottt...

2nd..sabar...wt org sentiase terase tenang...its help me a loott 2...ayt2 u beb...trsusun rapi..pnuh dgn nasiht...kt c2 la yg sme nyer...

3nd..gerakan tgn u beb..sme je ngn usnb..hehehe..ustazah..hhehe..

syada said...

seha: maybe sal kite jarang jumpe face-to-face,kite jumpe depan PC je,huhu :p
yg selalu jumpe aku sure akan cakap camtuh..huhu

bytie: sama tang muka ek?tak pasan lak de iras2 penceramah terkenal Malaysia..kembang idung sat..huhu :p

feeqa: beb,aku pun rasa camtuh gak la..nak plak aku kalau bercakap sure ade unsur2 agama sket..huhu :p
tapi part "gerakan tangan" yang tak bley blah tuh..gelak guling2 aku kat sini..huhu :D

Eireen Camelia said...

ustazah tu comel apeeee... hehehe