Jul 21, 2009

My 1st Time!



Hari ni ada meeting penting MARA Liner, semua pengurus projek & pegawai setiap unit akan berdiskusi (ceh,ayat tak bley blah.. :p) tentang performance & masalah di setiap projek. Paling best, aku pun terlibat sama. Tapi jadi setiausaha jelah, jadi-lah dari dok opis je kan.. :)

Aku tak pernah masuk meeting lagi selama ber"praktikal" kat sini, so peluang nih akan aku gunakan sebaik mungkin. Sekurang-kurangnya dapat juga pengalaman, lagipun siapalah aku yang baru praktikal 2 bulan kat sini untuk menyuarakan sesuatu masa meeting nanti, sure kecut perut aku nanti..huhu :p

Paling best, buat kat hotel, makan sure sodap..muahahaha :D

4 comments:

Fyzal said...

elok la tu dah bermeeting meeting.. eh cool jugak template baru ko ni..

syada said...

huhu,mekacey..layout baru sempena azam baru..sejuk sikit mata memandang..hehe :)

maiza said...

there is always first time for everything.

farfa collection said...

hye..sore mconteng kt ur blog..nk tnye mara mmg xkasi elaun ye....mcm mn nk mhn mara?