Jul 22, 2009

Combo Happiness

comel kan smiley nih? cam "rupa" aku je..huhu :p


Pergh, meeting selama 2 hari sangat memenatkan tapi sangat best juga..huhu :)

Best sebab makanan hotel yang mantap! huhu :p
Best gak sebab banyak info berguna yang aku dapat, pengalaman tuh beb!
Best gak sebab environment yang harmony dengan lawak & gelak ketawa, kitorang pelajar praktikal asyik kene sakat je dengan pengurus-pengurus tuh..huhu :p
(ni bukan statement "aku gediks" yea, maksud aku dorang sangat sporting even 1st time jumpa kitorang, lagipun dorang semua dah baya parents kitorng & some of them memang kawan ayah kitorang pun,so the relationship is more like a father to a daughter..sekian)

Tak best sebab sangat penat, sampai rumah terus kong sey,bateri terus flat habis..
Tak best (sikit je) sebab kadang-kadang agak blur & tak paham apa la yang pengurus-pengurus & pengawai-pegawai nih dok bincang..muahahaha :p

Lain dari tu, aku sangat berpuas hati. Melalui meeting ni baru la aku paham tentang MARA Liner dengan lebih mendalam, dalam sedalam-dalamnya..huhuhu :)

Lepas ni aku kepingin & mengidam sangat nak ikut bos pergi interview staf baru pula, entah bila la peluang tuh sampai..huhu :)

p/s: YES! Akhirnya elaun bulan June dah masuk, yeay! Berjanggut tunggu sey..hukhuk :(

3 comments:

[b][y][t][i][e] said...

ptt la senyumm lbrr gilerr...hehe

lmbtnyee masukkk..nk bulan julai dh..baik diorg masuk kn skli julai punyerr..hee

nway,congratss!nsb baik dh masuk..klu xmasuk2,lg parahh..he

maiza said...

the more u participate, the more u like it
the more u contribute, the longer u want to stay there

syada said...

bytie: ala bytie,masuk yg bulan June je..Julai nyer lum masuk lg..hukhuk :(

mai: yup, i agreed with you beb.. :)