Apr 18, 2009

I Tot Tot A Putty Cat


Sumpah aku tak tau apa-apa pasal menatang nih. Tapi dengar cerita, Twitter nih cam lebih kurang seperti SMS versi internet. Wallahualam. Masih dalam proses pembelajaran nih. Lagipun aku nak kaji gak ke-efficient-nan dan ke-effective-fan menatang nih kat aku. Kalau setakat aku sorang je di antara kawan-kawan aku yang guna, baik tak perlu. Ibarat aku pakai DiGi tapi semua kawan-kawan aku pakai Hotlink la kiranya. So, ada sapa-sapa di luar sana yang sudi di sifu Twitter aku? Klik sini, TQ.


p/s: tajuk=dialog lazim twetty bird bila slyvester nak kacau dia,kan?

2 comments:

shafiedotbiz said...

sy berseetuju ngan awk..twitter mmg best..thnk ya join conyest twitter sy..dah sah dah..leh la ngk kat sidebar di blog sy..

jeffry azizi jaafar said...

haha..haku pn dlm proses nk kenal..