Apr 20, 2009

Goodbye My Lover


Ye, aku rasa mahu atau tidak mahu aku terpaksa melakukan ini. Aku rasa ini adalah yang terakhir kalinya untuk aku dengan "cintaku" ini, well at least for now la. Sebab selagi aku terus-terusan bersama "dengannya", keadaan akan menjadi lebih buruk.

SELAMAT TINGGAL KOMPUTER, BLOG & FESBUK!

(Hahaha, buat gempak je kan? Jangan risau beb, aku takkan terjebak lagi dengan benda bodoh bernama cinta lagi..huhu :p)

Serius, aku harus menahan nafsu aku dari bermain fesbuk & blogging nih, sebab sekarang dah Isnin tapi aku tak mula baca buku lagi ni, Jumaat pagi dah exam. Oh, tidak! Adakah aku tak serik-serik lagi? Tidakkah aku mendapat sedikit pengajaran dari sem-sem yang lepas? Dasar tak sedar diri nih..huhu

Jadi, haruslah aku bertafakur dengan buku Risk & Strategic mulai hari ini, dan tiadalah aku mengadap PC sehingga 1hb May. Harap-harap kebal diri ini menahan godaan internet..huhu :p

Asal buka buku je pening kepala..huhu

p/s: Sedikit pengharapan dari anda, doakan aku TIDAK MALAS & RAJIN BELAJAR, selain korang doakan aku berjaya dengan cemerlang sem ini..huhu :)

GOOD LUCK JUGA KEPADA PEMBACA YANG AKAN ADA FINAL EXAM. CHAIYOK CHAIYOK! :)

6 comments:

farah said...

owh aku akan merinduimu di fesbuk!
ahahahaha

[b][y][t][i][e] said...

all da best too! =)

Misz Lyia'z said...

hahahaha akak pun sme cam kamu gaks...
dah2, moh kte bce bku... risk bakal menjelma...
chaiyo'2!!! gudluck

Khaz said...

Syada, good luck for ur final exam....:)

Lily.Lulu said...

good luck syada !!!
:)

Eireen Camelia said...

wowww tengsss for the wishhh!!! awhh tskk teharuu ;'-)