Apr 9, 2009

AFundi KOQ Anas & Akbar

picture credit to this person

Terima kasih kepada Oh!Bulan kerana memperkenalkan kumpulan yang bakal mengegarkan industri tanah air suatu hari nanti iaitu KOQ yang dianggotai oleh Anas Tahir & Akbar.

Kepada yang masih blur-blur tuh, sila la ke sini untuk melihat aksi sengal mereka ye. Tapi perlu di ingatkan, korang kene tengok video yang pertama baru faham video yang kedua sebab aku malas nak upload video mereka kat sini, nanti berat pula blog aku..huhu. Lagipun, aku tolong menaikkan hits Oh!Bulan nih..hahaha :D
Aku upload juga salah satu video mereka,kesian kat korang..hehe :p



Kelakar bukan? Tak puas lagi melihat gelagat mereka? Sila ke sini pula untuk terus gelak kaw-kaw tak ingat dunia pula.

Serius, pertama kali tengok aksi dorang, aku gelak tak ingat dunia sey. Dah la masa tuh tengah tensi dengan bebanan seorang student, tapi pas tengok SEMUA video dorang, hilang stress sey. Well, laugh is the best medicine kan? So dorang nih dah boleh jadi doktor la kan? Harap bukan seperti Izu sudah la yer..hehehe :p

Personally aku suka "Mentera Sempurna" actually Mentera Beradu tapi si Anas silap sebut..hihihi. Tapi semuanya memang kelakar tahap gaban la weh. Ada juga yang Anas nyanyi serius seperti lagu Anak, masa tuh aku rasa terserlah kehenseman dia,hehehe :)
Lagu Belaian Jiwa pula khas untuk awek dia cik Sakinah, jadi toksah la korang berangan nak bermenantukan anak pak Tahir yang seorang nih ye..

Oh ya, Anas ni memang adik Faizal tapi aku dengar cerita dia tak suka dikaitkan dengan abang dia tuh, wallahualam.
Oh ya, cik choki juga sudah jatuh cinta sama anas..hehehe

Sapa dah minat dorang nih & ada FB, sila la join grup ni ye..

p/s: terima kasih bro Akbar sebab lantik saya jadi head secretary.. :)

3 comments:

Diya Kamaruzaman said...

hik hik hik. anas memang kelakar. diya tgk video diorg kat ohbulan 2/3 kali pun, still nak tergelak jgk. =D

p/s-just wonder satu perkara. apa maksud koq ye syada? any idea?

chokilala said...

ada baca kat mana ntah? koq tu bunyi angsa kat sana ke camne ntah? ada la peristiwa dorang kot, yg kita xtau. hehe

i lap anas (lari drpd sakinah yang sedang memegang parang) hahaha

Black said...

kita kenal awak punya blog dari blackskin punyer blog...