Nov 24, 2009

Bulan Itu Bulan Cinta

Sila jangan muntah or menyampah kerana entry ini pasal New Moon lagi..muahaha :D

Ni official poster in Malaysia, tengok tarikh kat poster tu.. ^_^

OK, sesiapa yang ada account nuffnag pasti tau ada contest new moon at nuffnag. Aku takde account tu tapi aku tau sebab aku tengok kat account abang aku, dia lupa logout..huhu. Contest yang sangat menarik, gila ramai yang masuk. Aku tak layak masuk, so diam-diam baca entry mereka sudey.. ^_^

Dalam banyak-banyak entry tu, aku sangat tertarik dengan entry ini. Gila kelakar, gila sempoi, gila best. Pendek kata TERBAEK DARI LADANG-LAH~ ^_^
Siap buat spoof lagi weh. Pastu dari entry dia ni la aku tau pasal "movie in minutes" tu..gila bengong + bangang dowh~

OK, umum tau Robert Pattinson ada nyanyi dalam Twilight kan? Tapi aku sumpah tak tau part mane weh..gila kolot kan? Pastu baca entry ni la baru aku tau weh. TQVM la kepada mereka yg gila bersungguh-sungguh + baek hati nak berkongsi ilmu The Twilight Saga.. ^_^

Ni antara tempat/web yang aku selalu lepak sekarang..hehehe ^_^



p/s: Saya sudah beli itu Galaxie magazine. Cuba lah teka cover yang mana satu pilihan kalbu saya?? miahahaha :p