Oct 5, 2009

From KL + Subang to Klang with LOVE


Semalam sangat seronok! Jujur cakap, selama aku hidup dan kenal erti kawan, sahabat, teman dan rakan, aku paling menyanyangi dan menghargai insan-insan yang aku kenal semasa diploma, mereka-lah yang terbaek dari ladang~ :)

Dan syukur hingga ke saat ini, ukhwah antara kami semua yang hampir menjangkau 6 tahun ini masih utuh. Semoga ikatan ini akan terus mekar dan kukuh dimasa akan datang. Aku sayang korang, semoga korang juga sayang kat aku..hahaha :p

Sebenarnya semalam pergi beraya ke rumah Siti Kenit, pastu alang-alang dah kat Klang kan, terjah rumah Eida sekali. Lepak rumah dia sampai tak ingat nak balik..hohoho :p

Maaf la, gambar-gambar dirumah Siti tiada dalam simpanan aku kerana mengharapkan camera meL and she only passes to me pictures that had my face in it..hehehe :)

Ini semua aksi sengal tak sudah kami, kalau ingat kembali moment semalam, memang tak puas lepak bersama, nak pula ada Eida dengan Jehan kan, memang tak kering gusi kami dibuatnya..hehehe :)

11 comments:

C-Ha Nasiha said...

wohooo!
pg beraya x ajak aku..
ble nk dtg raya umah aku lak?
:)

Iepa said...

Ye ar dengan budak2 gegurl je, budak2 laki yg sehidup mase diploma dipinggirkan, haha

melL cumil.. said...

oOOoo..jean dgn ida ade je la br xkering gusi..ni yg bt i selaku mak datin murka ni..i xckup klakar la pd u..sobb..sobb=(

mai said...

syada jgn lupa aku ngan cha
kami pun terbaik dari ladang
hahaha
miss talking hanging king king ngan u

syada said...

cHa: erk~ bukan tanak ajak cHa, kebetulan je tu..lain tahun aku gie rumah ko yea beb, sem ni busy..huhu :(

efa: hahaha, bukan dipinggirkan, tapi terpisah jauh dek sempadan daerah segamat..huhu :p

mak datin meL: hahaha..u are my lesbo partner la beb..ekekeke :)

mai: no, i never forget both of you..missing u too :)

mysarah said...

hish korg ni..
pakai baju kurung, lompat2 di malam hari.
hilang keayuaan sekejap! hehe..
anyway, nice pic ;)
best nye g raya. yg x bestnye sbb x ajak :(

Fiza Fazal said...

Rasa cm nak dengki.. tapi sapa lah diriku.... ku pendam sendiri sambil memakan cuklet cadbury aja la.. huhu

syada said...

mai: ala my, dah malam takde nak ayu-mayu nyer..layu adelah..hahaha :D
ni tetibe datang angin nak edit pic kan..itupun sebab malas nak upload bebanyak, edit la semua to be in 1 pic only..hehe :)

dyg:sapa soh dok sabah??hahaha :D

MAI @ WAWA said...

syoknye...
suke + bahagia tgk korang still close ;)

syada said...

atul: TQ atul..harap2 berpanjangan ukhwah ini..same goes to u too :)

MAI @ WAWA said...

insyaAllah..
harap2lah..
thank u :)