Sep 28, 2009

Dah Nama Pun Siti Kan..



Jadi haruslah aku bergaya sakan seperti Dato' Siti Nurhaliza juga..hohoho :D
Aku rasa aku-lah yang paling glamer sekali dalam family aku masa 1 Syawal haritu, jangan jelez nok..heheh :)

Mana abang aku yang perasan hensem tuh? Sini. (aku tak suka tengok gambau tuh coz nampak aku mempekasakan peyot boncet ku itu..huhuhu :p

11 comments:

C-Ha Nasiha said...

wah2!
glamor sakan ye ko syad!
cun sey!! :))
aku tgk ramai gle org pkai tudung siti ni..
pg raya umah sedara mara aku, sume dok pkai tudung siti ni..
even kn anak buah aku yg baru 7thn da pkai tudung siti..
ahahaha..
tp ntah knpa aku x berminat nk pkai.. :)

syada said...

eh,haruslah nokss..dah nama pun sama cam DSN, harus la glamor..hahaha :)
aku tau nape ko tak minat..sebab nama ko xde nama siti..tu pasal.. :p

maiza said...

hai

tom cruise m'sia said...

name je same ngan dato ct..tp muka jauh panggang dari api..prasan la ko pompuan..

syada said...

erk~
tom cruise pandai cakap bahasa melayu siottt...kene panggil team melodi terjah ni..ahaks! :p

23 said...

ape masalah mamat neh? (mamat ker??) nak ngate org prasan dato' siti, yg die tu prasan tom cruise apsal? x yah tgk muke pon aku dh tau sah2 xde iras tom cruise langsung!

saba ye syada..org cam ni mmg ade kt mane2. x senang tgk org senang.

mizz feeqa said...

apehal mamat 2???agaknyer..mke dier sebiji cm tom cruise..rude tol..gler ah...dier la yg perasan...org hensem...hensem sgt la 2 dier 2...tom cruise..tgk la cermin dlu...ko 2 padan ke x ngn katie holmes..daaaa..

syada said...

23: i think "tom cruise m'sia" is a girl coz men usually won't give comments like that.. :)
it's ok 23, i'm ok with all this crap..as i said, it won't harm me..thanks for your support! :)

feeqa: aww~ feeqa marahye kamu..rileks beb,nanti dia gie serang blog u plak.. :)

AqillaMusa~ said...

ignore je siti...
aku silent reader ni pown panas tgk klu de org comment cm tu..
manusia, mmg x pernah puas n keep on dengki ngn owg!

truskn idup je..

chayokkk!

btw, aku link blok ko kt aku yek!

syada said...

aqilla: i mmg saje bagi lalats tu tumpang glamer sket kt blog i ni..hehehe ;p

anyway, welcome new readers..TQ for link-ed..eh,kawan ana ker? orang sitiawan gak ek?

AqillaMusa~ said...

aah..biar je..blog kite, kite nye suke la kn? huhu

aah..kawan ana, ddk manjung je..

ignore jea..i slalu gak jmp lalat n langau lg...

dh penat nnti diam la diaorg tuh..