Oct 16, 2009

Adoyai~


Ishh, macam mana la aku boley tertinggal henset plak hari ni, cilakak sungguh! Dah gerak half way to office baru perasan henset takda dalam beg. Bengang betol la. Ni la first time aku tertinggal henset, tak pernah lagi tertinggal henset selama ni. Ada, tapi sangat jarang la. Eh, rasa macam tak pernah je. Arghh, geram sey..patah tangan rasa nya takde henset..maaf la kalau ada sesiapa yang call ke mesej ke ek.. :'(



Kan best kalau ada henset macam ni, memang sah takkan tertinggal henset lagi la wehh~

2 comments:

mai said...

sesekali tinggal henset akan buat kita lebih hargai masa ;p

syada said...

hahha..i gak tu..sebab i have poor time management, thats why la tertinggal henset tadi..nasib jam tangan sempat pakai..