Jun 15, 2009

Single Ladies Put A Ring On It

Oh, tidak! Itu bukan jari jemari aku, sila jangan bersangka buruk terhadap aku ya pembaca sekalian..hehe :p

Ahad lepas (07/06/09) adalah hari bersejarah dan terindah untuk kazen aku. He got engaged! Tahniah, akhirnya bakal mengakhiri zaman bujangnya akhir tahun ini. Semoga berbahagia dengan kak Anita yea.. (eh,itu cam ucapan dah kahwin je, padahal baru je bertunang..huhu :p)

Rombongan family kami datang dengan tema warna merah, tapi de gak yang out of theme. Takpelah, nak buat camner..mak lang aku lambat announce/pukul canang, so main sebat jelah yang lelain tuh. Tapi aku ikut tema yea, merah menyala. Tapi maaflah, gambau diri sendiri tak lepas nak upload sebab terlalu gojes untuk tatapan semua..kahkahkahkah :D

p/s: Ini entri khas sempena kazen aku bertunang, sila jangan lontarkan soalan cliche yang bermain-main di paler hotak korang tuh kat aku pula yea? Aku umur 30 baru pikir nak cari BF..muahahaha :D

2 comments:

m e E n said...

adohyai.
ape ni? tiru disclaimer aku plak!

syada said...

Ops, terlebey sudey..!
hoho :D