Feb 5, 2009

Welcome To FeeQa (sticky post)



Ingat lagi pasal kawan aku nih? Ha, aku berjaya menghasut dia untuk berblog..hahaha
:mRambut:
Aku buat blog yang simple untuk dia. Eh,bukan aku buat semuanya. Aku tak seterel cik chukis atau pun juki, aku edit dan touch-up mana yang patut je..

So, sila dan tolong support kawan aku yea? Tapi awas, jangan nak menggatal pulak yea dengan dia. Kang sorang-sorang aku flying kick dan aku bomb blog korang..huhu
:mBom:

4 comments:

Cho Zila said...

simple tapi sweetjer,,,

TheOnlyRockHead said...

I will add her too.

Thank you for introducing her.

Regards.

Miss Ana Atimin said...

syad. sy x reti wei nak add2 org ni... hehhehe (wat muka malu)... bg la tunjok ajar sket.. nak wat link pon x tau... gilerrr....ngehngeh..

.::aDa::. said...

wahhhaaa..camne leh kenal cik choki??hehe