Jan 29, 2009

Selamat Hari Lahir

Happy Birthday to you,
Happy Birthday to you,
Happy Birthday to Feeqa,
Happy Birthday to you..

Hari ini birthday feeqa,kawan aku masa di UiTM KBM. Sebenarnya kami satu kolej masa diploma dulu tapi dia geng lain, aku geng lain, so kenal gitu-gitu je. Tapi bila sambung degree, kami berdua je HR yang tercampak kat KBM, yang lainnya samada kat Shah Alam atau course lain.

Getting to know her, memang tak sangka dia ni gila-gila orangnya. Tapi nickname dia yang paling glamour, tentulah "Drama Queen". Hehe. Mulanya aku ingat 'perhubungan' aku dengan dia just kawan biasa je, tak sangka pula boleh ngam, kami memang satu kepala. She's my "partner in crime". Kalau ke kuliah, memang berdua saja. Walau kami tak sama kelas, tapi pergi dan pulang dari kuliah memang sama-sama. Hah, jangan nak salah faham pula ya..hehe

Dia sekarang tengah praktikal kat USIM, Nilai. Sorang-sorang je, yelah department HR mana boleh ramai-ramai skali masuk,kan? Nak jadi cerita, aku pula masih ada satu sem lagi so tak dapat la 'merasai' dunia praktikal dengan dia..hehe


Qa, aku tahu hidup kau agak-agak mencabar dengan pelbagai dugaan dalam beberapa bulan ni, tapi aku harap ko tabah dalam menghadapi semua ini, ye. Maaf jikalau aku tak dapat lagi berada disisi kau disaat kau sangat-sangat memerlukan seorang sahabat tapi percayalah, aku sentisa disini, disamping kau untuk mendengar segala luahan hati kau. Sekurang-kurangnya terlepas sedikit beban dihati kau. Apa pun, sempena hari ulang tahun kelahiran kau yang ke-23 ini, aku doakan agar kau dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dan berjaya dalam kehidupan. Aku harap persahabatan ini akan berpanjangan. Amin.

7 comments:

Muhammad Azli Shukri said...

cantik dan suci..selamat hari jadi.

TheOnlyRockHead said...

Missing someone gets easier every day because even though it's one day further from the last time you saw each other, it's one day closer to the next time you will.

~Author Unknown~

Jaja_maXos said...

kiut r mmber ko..kem salam r ngan dia eh..LOL..

C-Ha Nasiha said...

syad..
arini besday eqa ek?
happy besday for her..
wah! rindu ngan kwn2 KPTMB..
huhu~
kim salam aku kat die ek syad!
:P

jeffry azizi jaafar said...

eh hg jgn ikut ckp jaja tuh...baik hg knlkan dia nih kt aku..hahaha..

syada said...

azli: yup, she is beeutiful.. :)

rock: thxs, nice qoute..

jaja: hahaha, nanti ku sampaikan salam ko..

seha: a'ah lah, aku pun rindu kawan2 bangi..bile nak lepak ramai2 lagi nih?

jep: hahaha, berebutlah ko dgn jaja tp member aku buat masa nih tak available la..maaf

TheOnlyRockHead said...

Dear Syada, can I add you into my blog..?

Thank you in advance.