Feb 26, 2009

Tua ke Muda?


Serius, aku sangat teruja nak tengok filem ini. Tidak, bukan sebab Brad Pitt. Aktor Barat yang hanya mampu buat aku teruja hanyalah Johnny Deep, Adam Sandler & Michael J. Fox. Yang lain, aku suam-suam kuku sahaja. Bergantung kepada jalan cerita & mood aku.

Tapi sedih, aku ni bukan kaki wayang sangat, so tunggu jelah abang aku cilok kat torrent. Lambat pun takpa, aiman tak kisah. Seperti minggu lepas, baru aku dapat tonton Batman the Night Dark lakonan Heath Ledger tuh. Tertinggal keretapi? Pedulik la..huhu

p/s: Cerita ini seperti mengingatkan aku kepada lakonan Johnny Deep dalam Edward Scissorhands. Aku suka cerita yang pelik-pelik begini selain yang kelakar tahap cipan lakonan Adam Sandler..huhu

5 comments:

farah said...

sile tgk!sgt best.silekan tgk cerite slumgog millionaire and changelin jgk untuk kepuasan yg lebih nyate..huhuhuhu

syada said...

baik..
patik yg menurut perintah tuan..
nanti aku suh abg aku donlod ye..
huuh

jeffry azizi jaafar said...

aku dah tgk.member aku cilok kt torrent gk.haha.tp last2 brad pitt yg tgk aku balik.aku tido sb boring.haha.

syada said...

alamak jep,bosan ker?
ish,ni yg tak sedap dengar nih..
huhu

Lily.Lulu said...

akak dah tgk citer ni
3 jam lamanya
meleleh la air mata jugak
ada part sedih2 tu
:D