Feb 4, 2009

Sayang Pak Guard



Yup! Kelisa aku kene clamp dengan pak guard hari nih. Cisdel betol la. Melayang RM20 aku. Well, patut RM25, tapi aku takde cash, de RM23 je dalam purse. So aku buat muka dan suara kesian sikit, meraih AFundi simpati belas kesihan, dapat la RM20..hehe
:mHihi: *terima kasih encik..

Well, nak marah pak guard pun tak boleh gak. Salah aku gak. Gatai pi park kat tempat yang tak boleh. Tapi aku tengok orang park, aku pun ambil kesempatan yang sama la..hehe. Tapi rupanya park tuh khas untuk sorang student OKU yang berkerusi roda. Cet! Lain kali letak la tanda, mana aku tau kan..Aku kan student baru..*itu bukan 1 alasan kata pak guard memberi khutbah rabu kat aku masa bayar saman..huhu
:mSurrender:

Takpelah, jadi penjagaran. Tapi aku bengang dengan uitm secara umumnya. Kenapalah tak perbanyakkan lagi parking student..adoyai!

p/s: Baru 2 bulan kat sini tapi aku dah ada 4 koleksi saman,yang aku peram nak buat jeruk..hihi
:mGuilty:

3 comments:

Kheirul said...

kesian....

[b][y][t][i][e] said...

wahh...hbt tol ek..byk bt koleksi saman..hehehe..
syada,yg student OKU tu classmate kite..hehehe..die baekk..hehehee..

syada said...

erk!
yeke bytie..
em,nt smpi kn maaf syada kt dia yer..
sungguh syada xtau tuh tmpt dia..
huhu