Feb 10, 2009

Beautiful Betty (sticky post)



Ha, TV shows yang paling aku minat dah kembali untuk musim terbaru, musim ketiga. Bermula 10hb Februari ni, sila terpacak depan TV pada jam 9.30mlm kat channel 8TV (astro: ch708) kerana Betty Suarez akan kembali menceriakan hari anda. Aku paling excited nak tau siapa pilihan hati Betty, si Henry the accountant atau si Gio the sandwich tuh..hehe. Enough said, tunggu je Selasa malam depan.. :)

:mGelak:

p/s: tapi agak sedih gak, sebab clash pula dengan 'Ku Milikmu, TV3'..memang jadi channel hopping la jawabnya dan mak sure membebel punyalah..harharhar xD
:mSad:

Updated: OMG! There's a new hunk in Betty? Adakah Betty akan jumpa cinta baru atau masih memendam rasa pada Henry atau Gio? Wait and see!

3 comments:

mizz feeqa said...

omg...my fav...betty!!!!!...beb nsb bek u igntkn beb...cn hardly wait...bt 2 la...clash plak kn....um tukr time iklan la...mcm slalu wat...i hope betty wil chose henry...btw...HOTZZZZZahHHH....

emMJay said...

wahh..makin cute la blog syada..keep up d good work!! chayo chayo!!
akak pon dh lamer xmasuk..hehehe..
bz bz bz bz..zzzzz...

NYQ said...

thanks coz be my 1st members.. bole exchange link if you dont mind

nyqmp3.blogspot.com