Dec 30, 2008

Tahun Baru, Azam Baru & Dunia Baru?


Hmm, ikut kelender Islam dah masuk tahun baru semalam. Kalau ikut orang putih, Khamis ni. Tapi aku nak mula hari ni la sebab esok dah start kuliah semula..kwang kwang kwang...

Malas? Tentu sekali. Aku rasa ada dalam setiap kamus hidup para pelajar seperti aku [well,sekurang-kurangnyalah kan,tak semestinya semua]

Menariknya sebab kampus yang berlainan. Dulu kat melaka tapi sem nih aku tukar ke shah alam pula. Reason? Tak perlu la aku explain pjg lebar disini,nanti bosan pula membacanya..[sebenarnya aku malas menaip diwaktu begini,mak pula sudah bising suruh aku masuk tidur..huhu]

Nasib esok clas aku jam 2.10ptg tapi ayah awal-awal dah pesan pergi awal sebab aku bukan tau kelas kt mana nanti. Memang plan aku begitu. Esok mahu keluar awal sedikit, nak pergi cuci kereta [gila kotor,nk dekat bebulan aku tak cuci kereta..hahahha]

Oklah,ku kepergian dulu yer..night everyone!

5 comments:

[b][y][t][i][e] said...

eh?dh tukar uitm s.alam?

nway,welcome!

all da best ya!

Lily.Lulu said...

happy new year yang
;)

be happy always k

iEn said...

bukan pi kawin loh.. pi spital jeek heheheeh


slmt tahun baru :D

Cho Zila said...

salam.. syada.. dah comei dah blog dia idakler hitam cam dulu.. ni sweetjer!! mana dapat template yang love22ni..
Lupa lak selamat tahun baru.. dah gi shah alam.. senang2 nanti lerh jumpa yerk!!

syada said...

[bytie]~ em,dpt tukar..the best 4 u too dear..

[sis lily]~ thxs sis..epi nu year too

[sis ien]~ owh..igt kwin td...hiks =p

[mama zila]~ hehehe,tiada lg emo =p..em,dpt kt pyzam