Dec 18, 2007

Kalaulah aku Hiro Nakamura

Akan ku undur/hentikan/slow-motion kan masa..huhu =p. Sebab pe? Sebab 31hb nih dah nak start kuliah, dah nak kene balik melaka, dah nak kene mengadap buku balik.

So bermula le semula student's life yang penuh dengan dateline tuk assignment & presentation. Lum kire quiz, test & yang paling tak best.. FINAL EXAM..huhu =(.

Dan untuk aku yang dah giler bloggings & tak boley hidup tanpa internet, tentulah amat menyeksakan..huhu =(. Nasib kat kampus de wireless. Tapi tak laratlah nk ngangkut laptop nih tetiap hari. PC lab lak ramai peminat. Banyak virus plak tuh. Ish, tak sanggup ah nk gune lagi, nanti kene brontok lagi..TIDAKKKKK =(.

Hmm, dan paling tak best, kampung dah le kat melaka gak. Ayah & mak dah amik cuti start raye haji sampai new year. So ayah cakap, balik kampung rabu petang nanti, bawak barang siap-siap, tak payah nak ulang alik 2,3 kali lak. Kat kampung mane de tenet. Tidakkkk...! =(. Nak kene berkampung kt kampung hampir 10 hari lak tuh..waaa...waa... sedih nyer..tolong..tolong..huhuhu =(.

p/s: erm, igt nk beli maxis broadband lah..sape tau macam mane nak dapat benda alah tuh & camner nk gune? huhuhu =)

1 comments:

e m m j a y said...

hye syada..klu gitu kite serupa..hahah..tido xpakai bntl..
Anyway, dh nk start kuliah blk..so bljr rerajin..jgn igt nk tenet jer..huhuh..