Dec 28, 2007

FaceBook


Actually dah lame register dah menatang nih. Ntah sape ntah yg invite syada, terus je approve. Kalau tak silap register mase start cuti sem arituh. Pertengahan November rasenyer. Then terus tinggalkan. Abundend kata omputih *erk,betoi ke eje tuh =p


Then semalam baru le tergerak hati nak login lik menatang tuh. Bukan pe, coz cam pelik je bile bace ade diantara orang yg gune bendalah nih, cakap yg dorang dh addicted dgn FB nih.


Nak try cuba gak ke"addict"an FB nih. Same cam suatu mase dulu ke bila mana syada pun addicted dengan friendster & myspace nih & blogging nih?


Well, konsep dia networking kate orang-orang IT. Kalau kate orang-orang yg makan belacan, persahabatan melalui internet gitew..huhu =).


Ramai gak kawan-kawan or people that i know (yg mane dorang tak kenal aku) main menatang nih. Tapi ntah kenapa, aku lum terasa ke"high"an dia. Biase jerk.. Ke aku yg tak tau guna/main?


Walaupun konsep dia same dengan FS & MS tp cam rumit jerk.. Pening palo den..


So sape yg dah expert tuh, sila lah "tunjuk ajarku sifu..."

1 comments:

C-Ha Nasiha said...

syad...
aku pun x reti main facebook nih..
penin pala aku..
huhuuu~~