Nov 19, 2007

Yeay!

* kawan/geng syada exept sum1..ahaks
Yeay! Saat yang dinanti muncul jua akhirnya. Berbaloi 3 tahun "terseksa" walaupun sekarang nih pun majority geng syada menambah "seksa" for the next 2 years (well,dah abih 1 sem,tinggal lagi 2 sem + 1 sem praktikal) tapi tak mengapa,untuk parents kita gak kn?
Hari ini sidang kelapan,untuk budak-budak business studies (BM111) & transport(sory,tak tahu kod program korang),kalau tak silap syada dekat 800++ org budak business & lebih kurang 30 org budak transport. Majlis bermula lebih kurang 9 pagi tapi kul 5.30 pagi syada dh bangun & bertolak dari umah kul 7 tau. Sampai sana lebih kurang kul 7.30 pagi.

* syada: abih tuh hanger ko nih nak letak mane?
kwn syada: ala,"letak je kat situ"

Haha,nih gambo hanger kawan syada. Dah le datang lambat,siap bawak hanger lg (coz dia gantung jubah dia,bajet tak nak bagi kedut le but then dia buang je hanger tuh coz takkan nak pegang plak kan? Tapi yang kelakarnya tuh,boley plak dia buang kt tengah-tengah org ramai tuh? Kot le nak selit celah-celah mane ke kan..hehe,dirimu sungguh kelakar wahai sahabat =p

* wit my best fren; imy

Kalau dah dekat 900++ org kan,haruslah majlis tuh abih tengahari,tak gitew? Nak pulak nama 'S',lagi ler. Agaknya kematu bontot orang yang name 'A',ye dak? Nasib badan le labu ;)

* wit CT mariam; my geng

* wit cHa; member yg slalu on9 & ym * wit yayang; also my best fren
* wit dadidu; my closed fren
* wit imy & meL;my geng
oh,i'm so happy! :)
* miss u guys so much! smoga berjumpa lagi

Tapi dalam bergumbira tuh pun syada agak sedey & terkilan gak ler coz syada takde camera nk merakamkan saat-saat & moment indah. Juz guna handphone camera je,nasib 2megapixels. Sedey & amat terkilan. Very dissapointed wit someone coz dia dah janji..Erm,takpelah. Nak tak nak terpaksalah syada menempek le kt digicam kawan-kawan yg canggih-manggih tuh,ahaks. Tapi tak boley amik gambo bebanyak le. Bukan sebab tak cukup memory (heLLo,512MB tau?!) Tapi sebab batery flat. Bukan sebab tak charge,tapi yelah,bile abih je istiadat penyampaian diploma tuh,sumer org cm anak itik kuar reban carik mak bapak,dah le ramai,line susah lak tuh,memanglah menggunakan banyak batery. Akhirnya tak sampai 50 kali snap,batery out terus. Hampeh! Ah,lagi 1 yg bestnya coz syada dapat jumpe 2 org kawan syada mase kt mrsm gerik dulu. Wah,dorang dah lain. Yelah,dulu belasan tahun,masih hingusan lagi. Tapi sekarang udah gantang sekali rupanya..huhu =)

7 comments:

aria ayumi said...

suke nye tgk kak syada dh grad. berseri2 je muka. msti sgt best perasaan ms tu kan.

btw, diya penah stay dlm dwn majlis konvo. sangat lama. dan boring. huhu. maklum le bukan majlis utk diri sndiri.

p/s-hehe ingatkan nape la gamba hanger tu kene snap. blh plak letak tgh2 jalan :p

mrs syadAZ said...

em,satu perasaan yg tak dapat digambarkan kegmbiraan nyer =)

haha,sje k glamerkn kwn. arituh dia bce entry kt times tuh,dia 'bising' gk..huhu

p/s-aria lebih muda dr syada ke?hm,i tot i'm younger than u..huhuhu =p

aria ayumi said...

i'm 20 :)

kiyo said...

Salam to syada...Salam knal.. Huaaa..syoknye, dh grad.. Pasni dah bleh kje la nih.. Tahniah ye.. Doakan org, this is my final sem .. Pastu bleh ikut syada grade jgak..heee..hee..InsyaAlah...

mrs syadAZ said...

~kiyo; thxs for visiting =), syada doakan awk gk,ok?

~aria; ala,beza 1thn je. tak usahlah berakak-akak.nti nmpk cm tua sgt plak..hehehe =p

e m m j a y said...

Salam Syada,

Congrats ya..
Pasni aper plan?? nak pi meminang Anuar Zain eh?? hehehe..gurau jer..
Anyway, smile alwys & layaaannn...

mrs syadAZ said...

em,cadangnyer gitew ler..
ahaks =D
ala,cm le dia nk kt kte..
huhu =p