Nov 23, 2007

Boring nyer..

Hmm, pekara best bila ade kat rumah nih sebab syada boley online 24/7. Tapi yg tak bestnya sebab dok rumah jelah, takde kuar jalan-jalan coz kawan-kawan sumer jao-jao. So bila dok umah je, takde le benda nk stori. Nak stori pasal benda-benda yg lain dr yg lain, memang le tak pandai.
Selalunya kalau cuti sem, sebelum ade streanmyx kat umah dulu, syada akan beli novel karya-karya Norhayati Berahim, Aiysa Sofea & HM Tuah Iskandar. Dalam 2 hari dah boley abih. Then makan, tdo & tgk tv jelah (and some house chores, of coz!). Tapi sejak ade tenet nih, bangun pagi je on9 (well,takdelah pagi sgt =p), sampailah kul 3 pagi baru tido. Tak tengok tv pun takpe melainkan citer fav syada ler, itu dah semestinye.
Senin arituh ade beli novel HM Tuah Iskandar, Aku Di Hatimu tapi sampai sekarang lum bace lg. Slalunye sampai umah terus bace. Ntah le, cuti sem kali ni rase cam boring sangat tahap cipan! Tak tau nak buat ape. Boring! Hmm,bile ade kat hostel, nak balik rumah tapi bile ade kt rumah, nak dok hostel le pulak.
Keje part-time? Err, takpelah. Serik! Lagipun after Christmas nanti dah nak naik sem baru, so tinggal bape minggu le sangat, buat letih badan je nanti. Ey, bukan sebab syada malas tapi adelah sebab yg memang tak boley. Parents syada pun sure tak bagi nyer. Adelah citernyer...
So, di kesempatan dapat on9 selalu nih, syada ingat nak mengaktifkan kat forum-forum yg ade kt tenet nih. Before nih syada join je, tapi tak aktif pun. Tak tau le kenapa. Time constrain kot. So, nak aktif kt forum maner ek? Forum maner yg best? Any suggestion?

2 comments:

sweethOneY said...

hye syada..
hiks~
sama la kte..
cuti je bosan..
tp x cuti pon bosan..
so cane? :P
try la forum cari.net
org tak biasa masuk, tp kwn suke sgt :D just a thought :)

mrs syadAZ said...

cari.net yer..?
ok,i'll try.thxs yer..