Dec 14, 2010

Feeqa is now Mrs. Faruq!

Sabtu yang lepas telah ke Wedding one of my BFFs, Feeqa Musa kat Pajam, Nilai. Sudah tentu bersama rakan² wajib-ku-angkut-ke-mana²-wedding-di-sekitar-KL: Imy, Jean & Farra. Eida pun join gak, dengan Wina yang akhirnya dapat "lesen" bawak kereta. Tak lupa juga Seha yg akhirnya sudah berkereta sambil mengangkut mak buyong sorang tu, Huda.

Maaf gila malas nak berceloteh, sila layan gambar untuk kegembiraan yang lebih lanjut. More pic's in my FB album. Thanks!
The Happy Bride ^_^

Huda is 8 months pregnent, due in Feb 2011 

If ada dua orang ni, perut & pundi kencing pasti kejang akibat menahan gelak..haha :D

Sayang mereka sangat²..

Bergambar kenangan bersama Raja & Ratu sehari.. =)

Feeqa, I'm so extremely happy for you.. ^_^

2 comments:

MAI @ WAWA said...

syada bile plak?
hikhik..

syada said...

Atul: Alah, aku BF pun lum ade weh..anuar zain ckp dia busy promo filem terbaru KRU, so lamabt lg br nk masuk minang aku..hahaha :p