Oct 30, 2009

Finishing School

-ATTENTION-


To all final year students of FPP UiTM Shah Alam, please read the details in the image above. Aku nak explain aku pun tak paham apakejadahnyasemuaini. Aku pun nasib je ada member upload kt FB, kalau tak haram tak tau. 5 hari berturut-turut tu beb, including Sabtu Ahad plak tu. OK, my main concern is, WHERE THE HELL I'M GONNA STAY FOR 5 DAYS?? Nak ulang alik KL-Shah Alam seperti sem lepas? Apa ko buta, masuk pukul 7.30 pagi sey..gila aku nak bangun & gerak pukul berapa ko tak kira plak kan? Minyak + tol aku lagi..tu belum kire lagi mereka-mereka yang telah pun mendapat kerjaya, nak coti straight 3 hari? Memang makan kaki la kan dengan bos, baru kerja dah nak mintak coti. Kesimpulannya disini, UiTM memang sengal ubi, sekian!

4 comments:

maiza said...

the longer we stay,
the more complecated they make.

[b][y][t][i][e] said...

i agree with u!!!grrr...

bytie lak dr semenyih-shah alam..giloss arr..

bru nk dpt keje..klu amik keje tu,confirm la xbg cuti kan??argghh!!!

MAI @ WAWA said...

ahahhaa..
sabo je lah cik kak...
:P

syada said...

mai: it makes me regret a 'lil that i choose to stay longer so now i have to bear the consequences..adoyai~

bytie: try tumpang umah member la dear, what to do kan..siap ugut "tindakan tatatertib" tuh, tak menahan sungguh! erm, try print the letter & shows it to ur bos la, im sure he/she will understand..*finger crossed

atul: i am la ni dear..tgk muka i tgh senyum kambeng ni..innocent giler tau muka i..hahahaha :p