May 18, 2009

Sudah Jelas Hafiz La Juara AF7



Hafiz AF7 - Masih Jelas (lagu baru final AF7)

Beralih, musim ke musim
Hati tetap serupa
Tiada yang berubah
Dari hari dikau pergi
Dikau pergi

Penjara, hidup ini penjara
Tanpa ada simpati
Kepada sang kekasih
Yang dilanda, yang dilanda
Kehilangan

Masih jelas
Setiap garisan halus
Bila senyuman kau ukirkan untukku

Masih jelas
Setiap lekuk penjuru
Menghiasi wajahmu
Waktu kau renung aku

Ratip sendu

Bergetar dalam kalbu
Lidah menghiris indah
Dari kelopak mata
Keranaku,keranamu dipisahkan

Masih jelas
Setiap garisan halus
Bila senyuman kau ukirkan untukku

Masih jelas
Setiap lekuk penjuru
Menghiasi wajahmu
Waktu kau renung aku

Sudah suratan jadi begini
Segalanya sementara
Selagi hayatku masih ada
Kau bertahta di hatiku

Beralih, musim ke musim
Hati tetap serupa
Tiada yang berubah
Dari hari dikau pergi
Dikau pergi
Dikau pergi

Sungguh pun aku peminat OIAM, tapi untuk AF kali nih, sokongan peluru pepandu aku tujukan buat HAFIZ. Masa konsert pertama lagi aku memang yakin dialah juara, and it prove me right! Aku jarang nak involve dalam Fan Club (FC) nih, dalam AZFC pun aku suam-suam kuku je sekarang, yelah AZ pun dah tak banyak cerita sekarang, buat album baru kot? Tapi kali nih aku dah buat keputusan nak aktif dalam HAFIZ FC nih..huhu

p/s: Suka gila lagu baru HAFIZ. Sapa nak mp3, sila email aku. :)


Updated: Since ramai email aku nak lagu Hafiz, ni aku sediakan link, download sendiri. TAPI DI INGATKAN UNTUK TIDAK DI SALAH GUNAKAN YEA? (Baca: Jangan jual pula, hanya untuk kegunaan sendiri)

6 comments:

Faizal Nizam said...

salam...meriah betul blog ko ye :)

salam-sejahtera.blogspot.com

syada said...

faizal: hehe,boley la..

Faizal Nizam said...

iye..aku keje ngan orang la..takkan la cuti 2bulan, aku nak gi bukak cc sendiri pulak..hahahaha.. aah, aku pegang kunci, so pagi pagi aku la bukak kedai. :)

cahaya said...

emel kn tuk sy lagu hafiz ni bole
dilla_129@yahoo.com

TQ

Eireen Camelia said...

waaaa!!! ni peminat fanatik niiii!!! hiihihi btw mmg puas ati hafiz menang kan kan?? hihih

nas said...

wah cepat tul dapat lirik..rajin-rajin lawat blog saya http://nasruladli-nas.blogspot.com/