Feb 12, 2009

No Rihanna?


Aduhai, Kesian lak aku tengok si Rihanna nih. Gaduh dengan BF tak pasal-pasal kerjaya goyah sekali. Dah la dua-dua pun tak dapat perform kat Grammy's, pastu dengar cerita konsert Rihanna kat KL 13hb ni pun dah di'cancel'kan sebab Rihanna lebam-lebam 1 badan sebab kena tibai dek Chris Brown..hehe. Aku minat gak minah nih, nasib student lagi, tak mampu nak beli tiket dia yang bapak murah tuh..hehehe.

2 comments:

miss cloudy said...

salam singgah...comey blog ni..

jeffry azizi jaafar said...

sialan punya chris brown.pukul rihanna.baek pasni aku ngorat rihanna je la.hahaha.