Feb 24, 2009

Cinta Untuk Ain


Ini drama baru yang menggantikan Ku Milikmu yang dah tamat siaran minggu lepas. So bermula hari ni, sila addicted dengan drama ini pula ye. Aku tengok trailer dia pun dah sangat best yang amat, okey! Paling tangkap leleh part Que Haidar bisik kata cinta kat Nabila Huda, perghh! Jangan lupa, setiap Selasa jam 9 malam ye..



p/s: Ini blog Eizlan Yusof :)

5 comments:

Misz Lyia'z said...

nmpak cam romantik gler je c que ni mse dia bsik kat nabila tu... (^_^) naseb dah kawen da...


uiks, nape ek past few days xleh bkk pun blog syada ni?? ingtkan dah bt private ke apa... huhu....

yeayy, skang da leh bkk da.. huhu...
esok sgerombolan rombongan cek kiah dr uitm mlk dtg s.alam...
nntikn kmunculan 5bas uitm ct kmpus ya... huhu..

syada said...

erm,tutup blog sebab emosi xbpe stabil..
takut nanti post yg bukan2..
nanti de yang marah/kecik ati pula..
huhuhuhu

sis jgn bimbang..
klu syada private kan blog..
sure invite sis punya lah..
huhuhu :)

azuraiz said...

suke citer nie...

Samihah Omar said...

ade soundtrack lagu2 cinta utk ain??

syada said...

samihah: ade,6ith sense - tanpamu..nak ker?give me ur email nanti sy email.. :)