Jan 23, 2009

Widget Israel - Palestine


Aku dapat widget ini dari blog seseorang yang aku langsung tak kenal. Sedang berjalan-jalan, tiba-tiba terlihat,lalu berkenan dihati. Ini salah satu cara menyuarakan perasaan mengenai kekejaman Israel ke atas saudara Islam kita semua di Palestine. Sila ambil di sini. Terima kasih kepada beliau. Sambil itu, jangan lupa terus berdoa untuk mereka, semoga dimakbulkan-Nya, amin.

5 comments:

Sinido Ejat said...

thankz for visiting my blog...
Anyway widget ini untuk protess israel dan kembalikan keamanan. ini untuk sampai aja pesanan kepada dunia... Anyway my name is ejat..
kalo rajin, lets change link ....

syada said...

sama-sama
sudah add kamu..

Superman Giler!!! said...

helo,nice cool blog dude,anyway sye nak jemput anda ke blog saya ni di http://sabtu-day.blogspot.com ..erm jgn lupe linkkan blog ini yer,thank n bye

jeffry azizi jaafar said...

eh betul ka anuar zain pakai porsche?

syada said...

jep ~ hehehe,tidak lah patik ketahuan..ku hanya minat dgn karya/lagu2 beliau..kisah peribadi beliau hnya sampingan..hehehe