Dec 8, 2007

Terima Kasih..


Betapa terkejut beruknye syada pagi tadi bile tengok blog syada yang tak seberapa ini dikunjungi oleh diva terkenal..huhu. Bukan ape, untuk syada yang baru setahun jagung dalam dunia blogging nih, tibe-tibe menerima tetamu dari Kak Red, amatlah berbesar hati. Terima kasih kak. Maaflah ye 'rumah bersepah'..huhu. Selama nih memang syada silent readers dia. Yelah,nak tomen tatot..hehe =). Rasanyer rata-rata semua bloggers kenal atau penah singgah kat blog Kak Red. Nama beliau tak perlulah diperkenalkan lagi ye, memang terkenal. Rata-rata hampir semua blog yang 'jalan-jalan' ade link ke blog beliau. Bile bace celoteh beliau kat entri tuh, memang terhibur, rase seronok, alih-alih dah addicted. Kenapa, tak percaya? Cubalah sendiri..=)

3 comments:

Ziana said...

eh eh..
cam kenal jek bawah2 kakred tuh
:)

huhuhuhu...

apiz said...

cam knal jgk yang bawah bawah bawah kakRed tu..hahaha

mrs syadAZ said...

lobang hidungmu totap menjadi pojaan hatiku..
huhu =p