Dec 11, 2007

Tahniah cHa

1st thing 1st nak wish congratulations kat seha/cHa coz dapat dean list tuk sem nih. Pointer dia syada lupe le plak. Tapi 3.6++ ler. Dia pun budak kptmB gak. Sekarang dia sambung bachelor in tourism kt shah alam. Jauh sangat lari nyer dari fakulti mase diploma dulu. Tapi dah minat, nak buat camne kan cHa? Dun worry, i support u all the way lah cHa..

Then nak ucap bebanyak thank you le sangat-sangat coz sudi mem'blogspot'kan diri. *jahat aku nih, pakse dia bagai nak rak..huhu =p. Before this dia slalu mem'blog' kat yahoo! 360', so i think she should try blogspot memandangkan lagi best + power + byk features yg 360' tak provide. But the end, dia lak tak tau/susah nak get frenly with blogspot. Hmm, rase bersalah le plak. Maaf ye cHa. Im deeply sory. If u dun mind, meh sini aku mekapkan blog ko. FOC =). *peh,nak mekap blog org,blog sndiri pun biase2 jerk..huhu =p. Akhir kata, marilah kite beramai-ramai berkunjung ke blog cHa..huhuhu =D

1 comments:

C-Ha Nasiha said...

syad...
malu aku ko tulih psl aku..
huhuuu~~
btw, syad..
thanx 4 da guidance yg ko bg kat aku tuh..
klau aku still x reti wat gak..
aku suh ko wat ek??
aku still ngah try my best nih!!
ehehe..
thanx syad 4 da wish! =D