Nov 16, 2007

Bukan Dayang Nurfaizah


Ha,ktrog bukan hangout dgn penyanyi tuh ler. Nie kawan ktorg,name betoi dia Nur Hafizah Mohd Fazal tp nama manja dia Dayang cz dia org Sabah. Ktrog kenal masa belajar kt KPTM Bangi dulu. Then dia sambung Bachelor in Admin Science kt UiTM KK,balik ke kampung halaman semula ler. Dia pun cakap dah tak larat berjauhan dgn family. Dia ada kt sini pun sebab ktorg nak konvo UiTM 19hb nanti. Kalau tak,ntah bile lah nak jumpe lg..
Meeting place ktorg kt KL Sentral,then br gerak Times Square. Sebab masing-masing dah kebuluran, especially Imy so ktrog g makan kt food court. Imy nk makan KFC tp maaflah,3 lawan 1 kan..hehe ;)
Tp takde hal lah cz kalau kt food court Imy akan makan Mee Sizzling.
Sharul makan Nasi Claypot Mushroom kalau tak silap.
Hmm,ape name makanan ko nih ek yang?
I'm on diet so makan Yong Tao Fu Sup jer =p
Then sementara tgu meL,CT & ida sampai ktorg jalan-jalan dulu. Imy lak nk shopping. Dia rembat 2 baju,1 beg untuk ke kuliah nanti & seutas jam tangan. Borong,jgn tak borong..
Dalam kul 3 ptg br le nampak batang hidung minah 3 org nih. Mekap berkati-kati kot,ahaks =p. Then ktorg teman dorg makan McDonalds.
Ida ape lagi,kalau tak makan beger ikan tak sah. Ai,untung sape kawin dgn ko da,tak payah risau kalau rege ayam naik..ekekeke xD
*windu nk tgk muka abnormal ko akhirnya terubat..huhu
CT makan ayam goreng & meL beli bege je,tapau nak makan dalam ketapi nanti. Lagipun aku sure yg teramat that she's on diet also,kan meL?huhu ;)
Then Ida "terserempak" plak dgn "kawan" dia. Bagi chance lah beb..=p
Then ktorg gerak BB plak. Boring ah jalan kt tempat same..
Model tak berbayar syada pada hari itew..
*minah 2org nih mmg kaki posing ;)
*Selipar sapekah yg paling buruk?hahaha xD
*Sory ah tauke,pinjam cermin kejap ah..
Ida: Mane lagi cantik,aku ke kasut?
Syada: Erm,susahnya soalan.. =p
Dah malam,jom balik. Nanti mak marah pulak.
My Best Friend; Nur Hafizah a.k.a DAYANG

2 comments:

aria ayumi said...

sopim sakan ye kome. huhu. jeles! :p

klw bab2 sopim ni, kite lebih suke wit my sis rather than my fwens. tapi, kdg2 bwk my sis pun menyusahkan idup jerk. jalan sket, dah mengadu sakit kaki. huhu. kite jugak ah yg xpenat2 even pusing satu mall dua tiga kali :p

mrs syadAZ said...

ala,kite xde sis lah aria. xkn nk ajak abg kite lak..huhuhu =p
tp syada klo bab shoping mmg xpenah penat,epy sokmo..hahaha